DJ boeken

DJ boeken

DJ boeken

Onze DJ's kunnen de nieuwste nummers draaien en gaan vaak met de eerste de beste mee. Er is veel ruimte voor individuele verzoeken bij deze joints. Als je bijzonder bent over een bepaald type muziek of het gevoel hebt dat de muziek anders moet zijn dan bij andere tenten, kun je dit voorstellen aan de DJ. Zorg er ook voor dat je tevreden bent met de hoeveelheid middelen die je DJ heeft. Een klein automatisch lichtsysteem zal je avond nauwelijks compleet maken. Misschien wilt u een paar spelletjes voor de menigte regelen; maar dit zal de kosten in verband met de zaal doen stijgen. Zonder een rel te veroorzaken, kan je misschien aan de eigenaar of manager van de pub vragen of je enkele spelletjes voor de avond kan regelen.

Openhartige disco.

Dit is waar de DJ het meest ondanks legt. Door dit soort apparatuur te gebruiken, kan de DJ de mensen die worden bediend aankondigen en met hen in gesprek gaan. De muziek die wordt gedraaid moet passen bij de gelegenheid en mag de feestgangers niet afleiden. U kunt het volume van de luidsprekers zachter zetten, maar u moet ervoor zorgen dat het niet te laag is, zodat uw effectieve en verstaanbare deuntje onherkenbaar is. U moet er ook zeker van zijn dat u alles heeft wat u nodig heeft om de tijd te laten verstrijken.

Jazz Blues & Soul.

Dit is een gespecialiseerde lounge, waar de verlichting laag is en klassieke muziek op een redelijk volume wordt gespeeld. Het is ideaal voor mensen met een interesse in blues of soul muziek. Mensen kunnen hier gesprekken voeren en onder het genot van een drankje gedachten en anekdotes uitwisselen. Het is een geweldige plek om je verhaal en ervaringen met anderen te delen.

loge.

Je moet toegeven dat als je hier een liedje hoort, je net niet die geweldige, lange melodieuze toon uit je gitaar of piano krijgt. Ook het luide gezoem uit een stereo-installatie kan behoorlijk opwindend zijn. Dit is ook geschikt voor intieme, besloten evenementen. Je kunt de eigenaar vragen of je je eigen piano mag meenemen en spelen wat je maar wilt. De sfeer is er echt een van een liedje.

Leer de deuntjes.

Je hebt een verzameling deuntjes die je de hele tijd zingt of neuriet. De meeste mensen hebben wel een paar eigen deuntjes die ze graag met mensen willen delen. De karaoke-dvd's en -cd's hebben talloze geschikte liedjes voor een feest. Je moet je concentreren op de snelle nummers waarop je graag danst of meezingt. Kies een bekend of een semi-bekend liedje en zorg ervoor dat de CD speelt als de zanger het podium opkomt. Dit is een heel nuttige tip, want je zult er vrienden mee kunnen maken en nog meer mensen zullen zich straks bij je aansluiten.

Zo, dat zijn een paar briljante suggesties voor iedereen die een feest fantastisch wil maken!