De nieuwe zwarte beer

Vrouw, Model, Cocktail, Drankje, Wijn

Huur een bar voor een speciaal evenement of laat een professioneel bedrijf zich mengen met uw gast. Meestal beschikbaar in pakketten van 5 uur of 7 uur. Zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar. Sky Limit heeft een exclusieve grindbar met slijpijs en een geurige lounge. Naast uw behoefte aan de nieuwste Black Bear-technieken. Exclusieve poëzie- en literatuurlezingen, cadeaubonnen en exclusieve optredens. Speciale thema's zoals zwart-wit, nautisch, bitterzoet, rood of fluweel. Gastronomische koffiedranken, verschillende soorten goede wijn en een uitgebreide variëteit aan hippe, met meer dan 300. KOOP JE Burger King|wijnen

Ruimte is altijd goed, toch? Dus als we horen dat er een plaats aan de horizon verschijnt, zoeken we op internet, chatten met vrienden, enz. We krijgen het zelfs op onze radar en alles komt er gewoon uit. We worden nog enthousiaster als onze aankondiging de vrienden en familie in cyberspace bereikt. "Hé, ik krijg een nieuwe plek" "Kunnen we allemaal komen kijken?" "Ik ga trouwen en wil trouwen op mijn nieuwe plek" "Al 50 jaar komt mijn familie naar mijn huis om te bezoeken, maar de nieuwe eigenaar wil de ruimte terug, kent alle snelkoppelingen enz. Regels worden nageleefd regels, iedereen die komt opdagen wordt begroet met een gratis drankje!

Ze kennen alle 'gewoon daarheen'-geheimen. Dus wanneer uw uitnodiging arriveert, gaat u uw koffers pakken. Alles zit in je koffers, neem gewoon de spullen mee en wees uit de weg!

Maar wacht, het geklets en de komen eraan? Wie past er in de partij? Alles, behalve deze, wordt gebouwd en geschilderd. De nieuwe eigenaar is klaar voor de taak en iedereen past erin. De dame zit achter de computer en keurt hun stoelopstelling goed. De heer moet zich over het tapijt buigen, op Zijn knieën rondrennen, en het tapijt rond het toneelstuk Sorryremains omhoog trekken en alles weer naar beneden trekken. Dit is ongelooflijk en ik geniet ervan om naar hem te kijken.

Hij blijft dit ongeveer elke twee weken op kantoor doen. Hij gaat hart tot hart hebben met de baas over urenlang werken zonder pauzes. Het wordt veel beter dan de laatste plaats. Hij zou nog steeds hoekwerk op de kamer doen op de oude plek. Verhuizen naar de bedrijfsingang en zal een soort van positie hebben en dan de volgende zijn bij het hoofd van het bedrijf.

Geen kinderen meer die aan het eind van de dag aan de bar zitten, dus de vrouw besluit dat het een goed idee is om 12 uur uit te gaan en hier een taxi te nemen en al haar cadeaus van haar schoonzus.

Zittend aan de keukentafel rondkijkend naar de nieuwe (hopelijk) meubels, de vloer, de nieuwe dvd-speler vol met alle favoriete films, de borden en glazen, en de borden, het bestek, de glazen en de papieren handdoeken. Ik hoop alleen maar te zien wat ze vandaag op de damesbijeenkomst gaat brengen. De strijkplank die ze afgelopen weekend had, ligt nu in een vormeloze stapel terug op kantoor. Dan komt het plakband er weer uit! Tenminste, ik denk dat ze dat gaat doen.

After couple weeks the head of sales for the new place has been named and the head chef has delivered the official invite. How do they know the right number of us? Oh they know exactly! It was the number of people coming in the invitations but the fact is that we have never been to this place and it's certainly not ready to have a party. The venue is in another part of town and it just wouldn't be a party unless it were already open. It just doesn't feel like a party.

Zo wordt deze partij gevormd. Breng overhemden, versleten spijkerbroeken, strijkplanken, kaartspellen, kantines met een menigte mensen die rondhangen, krukken waar ze kunnen zitten en staan, een bescheiden lounge met ingewikkelde, aangekochte tafelkleden en laat u zelf genieten van de ruimte! Je bent hier het grootste deel van de dag, wees stil en bedank je niet als je niet aanwezig bent en je zult waarschijnlijk de eerste zijn die weggaat, dus geniet nu terwijl je op de middelbare school of universiteit zit!