De kunst van de kunst

 Gratis stockfoto met ambacht, bladeren, bloemen

In 2008 gesampled uit een prijswinnend stuk van het team, met de titel 'Best in Bedroom'. Er wordt gezegd dat als reactie op de wereldwijde financiële crisis en de financiële crisis overal in 2009 de IJslandse artiesten in de afgelopen jaren meer geïnspireerd waren om creatief aan de slag te gaan. Ze gebruikten inspiratie uit de natuur, muziek, natuur en technologie, putten invloeden uit een breed spectrum van schilderkunst naar de muziek van GlowWood, de muziek van Davidstones, heilige muziek, heilige kunst en heilige gebruiken, ze introduceren nieuwe vormen en ideeën.

Deze vrijheid van meningsuiting is volkomen uniek. Dit is waarschijnlijk ook hun meest gedocumenteerde werk tot nu toe. Met de kaken van de dood op de scharnieren, kopen beide consumententypes die niets te verliezen hebben gewoon voordat ze de grootste en de 'beste' komen kopen. Als het concept eenmaal duidelijk en begrepen is, creëren ze daadwerkelijk werken die verkopen en zelfbedieningstentoonstellingen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Simpel gezegd, van iedereen ter wereld wordt verwacht dat er voor hen gezorgd wordt door artiesten die ze niet onder controle kunnen houden.

Elk van deze kunstenaars stelt verschillende regels en voorschriften voor relaties en alle zorgen worden uitgebreid becommentarieerd en besproken. Of we het nu eens, oneens of gewoon niet schelen, de filosofie van "laat iedereen winnen" spreekt de meesten van ons om de een of andere reden niet aan. Garanties bieden een krachtige motivatie waarom u ervoor kiest om te kopen of niet. Een kunstwerk kopen voor de interpretatie van een probleem betekent een compromis met die filosofie.

Kunst heeft altijd geëist dat we het ondersteunen en begrijpen. Kunstverkoop verbiedt bepaalde gevoelens en emoties in plaats van ze te helpen. Kunstverkoper die de transactie vernietigt of vertraagt, betekent dat ze weigeren het beeld van enkele van de meest kwetsbare momenten van de Kunstenaar weer te geven. Dit werkt als een zelfvergif voor kunstenaars die de juiste balans zoeken tussen representeren en maskeren, het verschil tussen een stilte en een zelfschepper. Art Rotterdam 

Conclusie: Kunst is een uitdrukking van onszelf, door wie we zijn verbonden, ondersteund, verantwoordelijk gehouden voor, beïnvloed door het beeld van een ander en mag nooit worden gezien als een " hoogstandjes " Hoewel dat een veelgebruikte term is, is het hier op zijn plaats . Kunst is niet beperkt tot doeken die grenzen aan een canvas en schilderijen die onze huid raken, maar ook schilderijen die gemaakt zijn om een ​​verhaal uit een andere cultuur te vertellen, vintage momenten of sentimentele momenten, helemaal vanzelf. Kunst is voor bijna iedereen toegankelijk en is overal ter wereld te vinden. Kunst is leven en dood, ja, maar ook vrede. Het is inderdaad een krachtige en krachtige creatie. Drie onschatbare woorden; kunst is leven, het is het krachtigst als we sterk genoeg zijn om het onder ogen te zien.

Alle kunst drukt uit wat er van nature in ons als mens is, ten goede of ten kwade. Kunst wordt geborgen en vrij van defecten. Ongelukken gebeuren. Dingen verslechteren in de loop van de tijd. In een wereld waar we bijna Herdenkingsdag van "mensen die het helemaal opnieuw kiezen" is de kunst op canvas in Rotterdam nu net zo relevant als hier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kunst wordt 'geprobeerd' en is geen slechte zaak die op de een of andere manier uit een slechte situatie is voortgekomen.

Kunst wordt ervaren door het selecteren en plaatsen van een afbeelding op een canvas gedurende de vele jaren of decennia die nodig zijn om een ​​idee te ontwikkelen of een idee komt rechtstreeks uit "de geest van de kunstenaar". Als je vindt dat een paar van je schilderijen ingelijst moeten worden, trakteer jezelf dan met een gevoel van trots en tien volle seconden van vreugde!